logo

Particulieren

Unieke kleurencombinaties

Onze schilderwerken maken van je huis een thuis

De schilderwerken van Jef&Maurice maken van je huis een thuis. Een van onze specialiteiten is immers panden een ambachtelijk karakter geven. Onze schilderkunsten doen je woning leven. Zowel binnens- als buitenshuis verven we verschillende oppervlakken, waaronder deuren, gevels, muren en plafonds. Raamomlijstingen en trappen nemen we eveneens onder handen.

Als je naar een specifieke kleur op zoek bent, plannen we vooraf een kleuranalyse in. Zo kunnen we een unieke kleurencombinatie voor je ontwerpen en die zelfs persoonlijk naar je vernoemen! We zijn er dan ook van overtuigd dat persoonlijkheid je interieur helemaal afmaakt.

Schilderwerk gecombineerd met raamdecoratie

Wens je toch nog dat tikkeltje meer? Dan raden wij je onze speciale schildertechnieken of raamdecoratie aan. Of je nu fan bent van klassieke gordijnen, strakke lamellen of roman shades met zachte brede banen, wij verkopen en plaatsen raamdecoratie in talloze materialen en kleuren

Om je gewenste stukken perfect in je interieur te laten passen, komen we vooraf je ruimtes opmeten. Aarzel niet om ons te contacteren als je jouw schilderwerken of raamdecoratie aan ons wil toevertrouwen.

Diaz overgordijnen witte transparante overgordijnen stoelen en spiegel front view

Kom ons bezoeken op de Bisbeurs

Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 oktober is Jef & Maurice aanwezig op de Bisbeurs in Flanders Expo (Gent). Kom onze stand bezoeken en krijg meer informatie over schilderwerken, pleisterwerken of raamdecoratie. Graag tot dan!

Bedrijven